Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Cyklede fra Paris

I gul førertrøje ankom Frederik Bom til Nr Nebel

På billedet ses Frederik Bom på vej til målet

 

Vejret var fint og solrigt og det blev en festlig modtagelse da Vera Jackman sammen med naboer venner og bekendte modtog sønnen Frederik Bom (25 år) på Kollevej 21 i Nr Nebel lørdag den 17.06 ved 14 tiden.

Her modtages Frederik Bom af sin mor

Han havde cyklet fra Paris helt alene i de 13 dage turen tog og tilbagelagt 1400 km i runde tal som han siger.

Det hele startede med at Frederik Bom havde arbejdet i Dublin i 2 år og da turen så skulle gå hjemad for at begynde studiet til Fysioterapeut i danmark efter sommeren ville han ikke cykle igennem hele England. men fik sine ting sendt hjem og tog selv sammen med en ny cykel til Paris for at tage den lange cykeltur hjem til danmark.

Oppakningen kom i en cykelanhænger og så gik det over stok og sten. Cyklen holdte fint til det men anhængeren måtte på værksted under vejs, ellers gik turen smertefri.

Da han ankom til Ribe ventede 2 af hans kammerater på ham.  Det var Thomas Nordentoft og Mathias Steffansen der ville cykle de sidste kilometer sammen med ham. I Varde tilsluttede Trine Nordentoft sig velkomstholdet  Det blev en rigtig fin og hyggelig afslutning på turen.

På billedet ses fra venstre Thomas Nordentoft, Frederik Bom, Mathias Steffansen og Trine Nordentoft

Hjemme på Kollevej 21 ventede der en overraskelse. Det var pyntet op med flag og sat målstreg op og kammerater venner naboer råbte hurra og velkommen hjem efter 2 år i udlandet.

En begivenhed Frederik Bom vil se tilbage på med smil om læben.

Bjarne Buhl