Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Loppemarked i Nr. Nebel

Det giver liv omkring rådhuset hver lørdag

Det er hyggeligt at stå her og jeg møder en masse glade mennesker siger Lisbeth Bendtsen (63 år) der er initiativtager til Loppemarkedet foran det Gl. rådhus i Nr Nebel

Som tilflytter til byen for et par år siden syntes jeg der manglede lidt mere end det ene loppemarked der er om sommeren ved optimere. Jeg manglede også lidt kontakt til folk i vort område, men det har jeg fået nu.

Vi er så glade for at være her i Nr. Nebel at vi aldrig kommer herfra. Vi har et dejligt hus med have og garage igennem boligforeningen, kan det være bedre smiler Lisbeth Bendtsen

Der var ikke langt fra tanke til handling og hun spurgte Jesper Ramskov der ejer rådhuset i dag om hun måtte låne pladsen lørdag formiddag. Det måtte hun og ganske gratis.

Så var det om at få de formelle ting på plads og hun har i dag fået tilladelse fra kommunen, Politiet og Brandvæsnet.

Markedet blev igangsat og er i dag stille og roligt vokset til ca. 20 boder og det fylder godt her på pladsen, men vi har en aftale om at hvis der kommer flere boder må vi godt bruge lidt mere af udenoms pladsen ved det gamle rådhus.

Jeg har også talt med røde kors og de har en forretning i det gamle rådhus hvor de sælger møbler og nu holder de også åbent om lørdagen når vi er her så det kan man kalde en vin vin situation.

Mens vi taler sammen kommer Byrådsmedlem 3. viceborgmester Kjeld Anker Espersen (A) forbi for at fortælle Lisbeth, at det er vel nok et godt projekt du har sat i gang. Han skulle lige se det. Kjeld Anker Espersen havde kun rosende ord med på vejen til det marked der er startet op i Nr Nebel.

Lisbeth Bendtsen og ægtefælden Bent Bendtsen (63) hygger sig ved deres hobby her på pladsen.

Bent Bendtsen arbejder for tiden som alt mulig mand ved Nymindegab Snedker- og Tømrerforretning han arbejdede før ved en vognmand der kørte for HTH, men efter de har ændret deres arbejdsgang i HTH blev det så Nymindegab Snedker- og Tømrerforretning han fik arbejde, men det var svært lige at få et job jeg er jo kun vikar i dag siger Bent.

Til vinter er vi i gang med at planlægge noget i forbindelse med Nr Nebels julemarked, men indtil da er vi lige her om lørdagen fra kl. 09 til kl. 15 og hvis du gerne vil have en plads så ring til mig det koster ikke noget at være med 42 16 23 06

Der er fortsat loppemarked ved Optimera 05-07-2017 og resten af sommeren onsdag 9 – ca. 15

Bjarne Buhl