Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Byen er i en rivende udvikling

Keld Steffansen der er formand for sogneforeningen udtaler

Nørre Nebel sogneforening kører i øjeblikket en kampagne for at få flere medlemmer og har i denne uge (26) indrykket en annonce i Vesterhavsposten og håber ad denne vej at folk vil støtte op omkring fællesskabet.

Som de skriver i annoncen

Citat:

Når vi løfter i flok kan vi udrette meget og bestyrelsen ser gerne,

at endnu flere borgere tilslutter sig arbejdet. Kontakt derfor

venligst en af foreningens bestyrelsesmedlemmer og anmod om

indmeldelse i foreningen. Kontingentet er årligt på kun 100.- pr.

par og 50.- for enlige.

Citat slut

Keld Steffansen der er formand for sogneforeningen siger videre: Byen er i en rivende udvikling og vi har brug for flere hænder i vores forening, vi er blevet bedt om at være tovholder i udviklingsplanen for Nr Nebel, og mange andre ting vil langsomt blive lagt over på foreningen, da bl.a. kommunen skal spare penge, og vi har ”nok” lænet os for meget tilbage i stolen. Men foreningen er jo også en del af det gode gamle demokratiske samfund vi lever i. Vi har da indflydelse på mange ting. Se nu bare udviklingsplanen for Nr Nebel.

Jeg vil opfordre til at man støtter op omkring os med en 50,- kr. seddel som det kun koster for at være medlem. Send en mail eller ring til os med en glædelig sommer besked ”jeg vil gerne være medlem”.

Læs og tilmeld dig her

 

Bjarne Buhl