Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Det store skyts var rullet frem da Nr. Nebel Håndværker og Handelsstandsforening afholdt open by Night

Militære køretøjer blev vist frem ved Lauridsen Møbler & Tæpper og sporvognen kørte i byen

Det var med spænding formanden for Handelsstandsforeningen Slagter Lars Andersen om eftermiddagen så hen til dagens arrangement. I formiddags var vejret ikke så godt, men nu er det heldigvis klaret op. Vi har 5 steder der er spisning i aften og vi regner med at ca. 2000 mennesker bliver bespist. Det er jo dejligt og mere end der er indbyggere i selve byen. Vi har også lavet mange aktiviteter i hele byen siger Slagter Lars Andersen

Og aftenen startede rigtig godt med mange folk der gik glade igennem byen og kunne sammen med deres børn køre i den lokale sporvogn, hvor Bundgaard var kontrollør og den flotte vogn trukket af en traktor. Det var et flot arrangement i byens billede.

 

Ved et af spisestederne stod der et par friske og meget vakse drenge fra 6 kl. det er Markus Black Tronøe og Marcus Grøn Prior der er ved at tjene til en Bornholmertur som de skal på om 4 uger sammen med skolen i Nr Nebel. De glæder sig meget til turen og de arbejder også meget flittigt for at tjene pengene.

Inde hos BY Bloch er der travlhed og John Hansen siger at det er dejligt at se at både turister og lokale kommer igen til vort arrangement her i byen

Også Brugsuddeleren Allan Knudsen er kommet i arbejdstøjet, han passer grillen udenfor hovedindgangen hvor folk står i kø for at komme ind og spise og nyde fællesskabet i teltet der er sat op til formålet denne aften.

Linda Thomsen er først lidt overrasket og gør store øjne før hun alligevel går hen og hilser på et ”monster” . det er en figur fra ”Star Wars” der har taget opstilling ved siden af det militære opbud. Og begge dele fanger mange børns interesse og forældre har travlt med at tage foto af deres børn ved begge foranstaltninger.

 

På Bjælkestuen er der travlhed og vi får lige et indblik i køkkenet hvor alle hænder er i brug.

Vejret holdte ikke tør hele aftenen, men da vi kl. 21.30 stikker hovedet ind i Sportigan er der stadigvæk mange kunder og det har også været en ok aften lyder det fra flere handelsdrivende.

 

Bjarne Buhl