Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Blåbjerg
Foto:

Udvikling af byerne og landområderne på tværs af Blåbjerg-området

Vi vil i fællesskab fastlægge en vision for Blåbjerg-området.

Vær med til at udvikle byerne og landområderne på tværs af Blåbjerg-området
Blåbjerg udviklingsråd er gået sammen med Varde Kommune om at lave en strategiplan for de næste 5 år. Strategien skal dække de projekter og tiltag, som byerne og landområderne med fordel kan gå sammen om, og som ikke dækkes af byudviklingsplanerne.
De anførte idéer i ”faktaboksen” er kun eksempler. Vi håber meget på, at der kommer mange flere ideer på de to workshops, der kan løfte Blåbjerg-området i fremtiden.
Derfor vil Blåbjerg Udviklingsråd og Varde Kommune gerne invitere DIG til to workshops, hvor vi i fællesskab fastlægger en visionen for Blåbjerg-området. Herudover arbejder vi med idegenerering og beskrivelse af de konkrete projekter. Sidst men ikke mindst, så lanceres strategiplanen i det nye år.
De to workshops er fastlagt til følgende datoer:
Workshop 1:
Mandag den 25. september kl. 18-21 på Lydum Mølle.
Tilmeldingsfristen er mandag den 18. september
Workshop 2:
Tirsdag den 7. november kl. 18-21 i Kulturhuset i Nr. Nebel.
Tilmeldingsfristen er mandag den 30. oktober
Lanceringen af udviklingsplanen sker torsdag den 11. januar kl. 19-21 på Outrup Skole. Tilmeldingsfristen er fredag den 5. januar.
Tilmelding skal ske til Marie Feddersen på mail mafe@varde.dk


Med venlig hilsen
Blåbjerg Udviklingsråd
Bjarne Buhl, Hans Dam, Peter Petersen, Agnethe Nielsen, Eigil Lauritsen, Herman Kristiansen, Hans Lund og Claus Larsen

”FAKTA BOKS”
Eksempler på projekter kan være en trafikplan for hele Blåbjerg-området eller en stor facilitet som f.eks. et kulturhus eller lignende, som kræver større opbakning end én by kan løfte alene. Det kan også være et projekt, hvor flere byer i Blåbjerg-området går sammen om at lave en plan for landsbysamarbejde – eksempelvis for det arbejde der er i gang mellem Lunde, Lydum og Kvong.

Bjarne Buhl