Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Et godt og alsidigt arrangement

Sogneforeningen havde indbudt til arrangementet en onsdag aften, og det skulle det vise sig at blive en seriøs og hyggelig aften med gode indlæg

Det hele startede med en sang inden formanden for Sogneforeningen for Nr. Nebel og omegn, Keld Stefansen, bød velkommen til en spise-sammen aften (Kl. 17) Han var særdeles tilfreds med fremmødet, på trods af et par afbud.

Det var en gennemgang af de udviklingsplaner som der bliver arbejdet med og dem der var gået lidt i stå.

Niels Christiansen orienterede om cykelstien fra Nr. Nebel til Blåbjerg og det var ikke ”bare lige” et projekt der løber fra den ene dag til den anden, men han kunne se fremgang.

Conny Høj fortalte om åbningstider i Nr. Nebel og at det ligger på ministerens bord

Det samme med Skinnecykler, hvor projektet blev fremlagt af Bjarne Buhl, da Bundgård var forhindret i at deltage. Det gik rigtig godt og der blev fremlagt forskellige tegninger og fotos. Der arbejdes med at oprette en lille forening ”skinnecyklernes venner”.

Også i hallen var der gang i projektet, men også her er der udfordringer. Man arbejder på at få en Squash bane.

Også anlægget er i gang, og man håber at projektet kan udvikles og være klar til foråret, men som så meget andet er det frivilligt arbejde.

Herefter var der fællesspisning. Det var Mette og Dorte fra Sogneforeningen, der havde lavet en dejligt ristaffel med masser af frisk grønt til. Det smagte fantastisk

Efter en god middag hører der en kop kaffe til med en sponseret kage fra Hardys Bageri.

Som prikken over i`et, blev aftenen afsluttet med et BANKOSPIL med sponsorerede gaver fra SuperBrugsen og hvor Lasse Post styrerede løbets gang.

 

 

Bjarne Buhl