Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Blåbjerg
Foto:

Gode tanker og ideer til virkelighed !

Blåbjerg udviklingsråd havde indkaldt til møde sammen med Varde kommune i Lydum mølle.

Rammerne er fantastiske, der er en stadig udvikling i møllen og der var mulighed for deltagerne ved mødet at se de flotte lokaliteter.

Der var mødt ca. 30 deltagere, som gerne ville være med til at udvikle hele Blåbjerg på kryds og tværs.

Hele gennemgangen blev styret af Jørgen Nielbæk fra Varde kommune, og han fik hurtigt engageret alle der kom med masser af ideer og tanker, som nu skulle samles og redigeres.

Styregruppen, som består af udviklingsrådet, har nu en opgave de skal løse inden det næste møde, som bliver afholdt tirsdag den 7. november kl. 18-21 i Kulturhuset i Nr. Nebel, hvor også nye der har interesse i vort dejlige område har mulighed for at koble sig på for at deltage.

Blåbjerg udviklingsråd siger tak til Lydum, som lagde lokaler til og var med til at servere en dejlig hjemmelavet æblekage. Og tak til de politikere, der også var mødt op for at deltage aktiv i denne for os vigtige proces.

 

Bjarne Buhl