Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Politik I Kulturhuset

En rigtig god stemning

Omkring 60 mennesker var samlet i Kulturhuset til en gammeldags politisk diskussion

Til mødet var alle partier der sidder i byrådet inviteret, men der opstod dog lidt  sjov da Arne Callesen fra Enhedslisten først kom lidt senere og den tomme stol blev indtaget af Steen Holm Iversen fra Liberal Alliance der var til stede i salen, men selv om han ikke medlem af byrådet som de andre deltager.

Der blev rykket lidt tættere sammen da Arne Callesen så dukkede op fra et møde i kommunen og efter pausen hvor der var kaffe og kage.

Marianne Zwinge bød alle velkommen og ordstyrer til mødet havde ældresagen inviteret Holger Hvelplund der på en god og flot måde klarede dette under hele arrangementet med et smil.

Det var fra Ingvard Ladefoged (A) socialdemokratiet, Niels Kristian Nørregård (R) De radikale venstre, Niels Christiansen (K) Konservative, Tina Agergaard Hansen (DF) Dansk folkeparti, Conny Høj (V) Venstre, Arne Lindberg Callesen (L) enhedslisten og Steen Holm Iversen (I) Liberal Alliance.

Politikkerne fik hver 2 minutter hvor de kunne fortælle om dem selv og det overholdte de alle som blev positiv kommenteret af mødelederen Holger Hvelplund.

Ældresagen havde lavet en række spørgsmål til politikkerne, men som mødelederen godt kunne se så måtte de nok lige sætte spørgsmålene lidt sammen.

Og spurgte hvad er vigtigst for jer

Det var startskuddet til en seriøs debat fra alle partier og man kunne føle en spændende og god stemning i salen.

En af deltagerne Inge Bigum er aktiv bl.a. i et brugerråd i lunde og føler hun var mest interesseret i hvad med vores kulturhus og biblioteket, men hun mener at fleks trafik er en rigtig god ting og hjælper mange. Hun mener det er blevet for stort og det var bedre hvor vi lige kunne gå ind og få klaret tingene på det lokale kommunekontor. De kendte jo en og det var dejligt siger hun mens hun nyder kaffen i pausen og tilføjer det er ny et godt arrangement.

Bjarne Buhl