Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Kunsthåndværk

NEWL’ GÅR AMOK 15.10.17

At blive inviteret indenfor hvor der er kunsthåndværk er en oplevelse de fleste kender til, om ikke andet så på ferieturen.

Vi fik en smagsprøve da vi blev inviteret indenfor hos Ellen Jensen, der er blevet kendt for at deltage i mange forskellige kunsthåndværker udstillinger.

Ellen, der nu er pensionist, bruger rigtig mange timer på sin ”hobby”, og hun er også initiativtager til at lokale kunsthåndværkere, der mest har det på hobby plan, kommer i ”den gamle Sydbanks” lokaler når der er NEWL`GÅR AMOK den 15.10.17.

Det er lykkedes hende at låne lokalerne netop til det formål at udstille kunsthåndværk. Som hun selv siger ”de stod jo tomme og ligger lige midt i byen.”

Det er hendes mand der skal stå for rengøringen, og alle kunsthåndværkere har selv et bord med, så det skal nok gå.

Der kommer træarbejde, keramik, tasker, hæklede dyr, børstet keramik, tekstilt kunsthåndværk, kort, glas, smykker og patchwork/quilt

Her er det Ulla Buhl der er ved at gøre klar til dagen med mange tasker

Den lokale bager kommer også med. Han vil gerne aktivere børnene med at fremstille en ”kagemand”, de får mulighed for at dekorerer kagemanden og det bliver da hyggeligt.

Vi kan godt mærke at Ellen har været i forretning i mange år. Hun har arbejdet i Shop In i Henne de sidste 12 år og været afløser ved Grossisten i Nr. Nebel og ja, der bliver mulighed for at købe af det udstillede.

Der er faktisk fyldt op med alle dem vi har nu, men skulle der komme en mere vil vi se om vi kan få os rykket lidt sammen og presse vedkommende ind.

Vi glæder os til at ”åbne” en butik til dagen.

Bjarne Buhl