Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Folk strømmede til Nørre Nebel

Det var en succes da NEWL GIK AMOK

Alt spillede med da NEWLGÅR AMOK blev afholdt søndag den 15. oktober. Vejret startede lidt grumset men tog dog revanche op ad dagen med solskin og varme der minder om sommeren da den var bedst. Det betød også at der kom rigtig mange menneske for at være en del af dette gode arrangement som Nørre Nebel Håndværker og Handelsstandsforeningen afholdt.

Der var mange gode tilbud, og traktorer fra Nr. Nebel Landbrugsmuseum var udstillet i hele byen.

Ude foran den nedlagte bank holdt en sporvogn med galde musikanter. Det var ”Tre Kolle” med musikerne Jens Kragh, Per Mortensen og Viggo Haaning der underholdt hele byen denne dag. Det var et godt festligt indslag som mange gik og nynnede med på mens de var ude og handle.

I den nedlagte Sydbank havde den lokale bager Hardys Bageri taget plads med et festlig indslag for børnene der havde mulighed for at dekorerer en kagemand, mens deres forældre kunne gå og se på kunsthåndværk der var udstillet i ”Banken”.  Alene i ”Banken” kom der ca. 800 besøgende til udstillingen og det var kunsterne rigtig glade for.

Da det er kommunalvalg år kunne vi naturligvis også se partiforeninger i bybilledet.

De forretningsdrivende vi talte med var meget tilfredse med arrangementet og det kunne foreningen kun være glad for.

Bjarne Buhl