Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Skovlund
Foto:

Sådan bliver man kattekonge

Se flere fotos fra fastelavnsfesten i Friskolens gymnastiksal

De kom fra alle kanter af byen. De kom i alle aldre. De kom i et utal af forklædninger. 

Der var prinsesser, der var supermand, og spidermand, selv flere  hård sårede var mødt op. En enkelt cowboy skød sig vej ind, mens Pippi Langstrømpe var usædvanlig stille og genert. 

Også flere voksne var mødt op i forklædning. To af dem måtte endog dele præmien som bedst udklædte af vokser og store børn.

Mest overraskende var dog nok at selv julemanden og hans kone var mødt op. I dagen anledning var de dog forklædte som Lars Nielsen og Annegrethe Rasmussen fra Ansagervej. Kan man forlænge mere? 

Bestyrelsen var i hvert fald godt tilfreds med fremmødet og takkede alle, som havde været med til at gøre dagen en succes. Ikke mindst var man glade for det store fremmøde.

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

 

mandag 12 feb 2018 - Rud Larsen