Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

10 spændende år i bestyrelsen for sogneforeningen

På Nr. Nebel Sogneforenings generalforsamling

På Nr. Nebel Sogneforenings generalforsamling genopstillede Niels Christiansen ikke til bestyrelsen.

Niels Christiansen, der har sit dejlige arbejde som klitplantør ved Naturstyrelsen, har på grund af nødvendig prioritering af det politiske arbejde været nødt til at trække sig fra arbejdet som bestyrelsesmedlem. Blandt andet fordi Niels ved kommunalvalget sidste år i november blev den eneste fra Det Konservative Folkeparti, som blev valgt til Varde byråd.


(foto Niels for overrakt et flag og en lille flaske som tak for indsatsen)

Som Niels selv siger det: ”Nu er jeg blevet ene mand i byrådsgruppen og det kan mærkes, at vi før var to Konservative om arbejdet i byrådet. Der må nu prioriteres af hensyn til den samlede indsats og jeg ønsker ikke at sidde i bestyrelsen for ”halv kraft”. Derfor var tiden rigtig til at holde.”

”Det er vigtigt at være en del af det lokale, frivillige arbejde og det har jeg nydt meget og jeg ser frem til fortsat at kunne møde op til de kommende arrangementer, når der er tid til det” siger Niels Christiansen.

”Jeg er glad for at vi igen har en fuldtallig bestyrelse og nu endda med suppleanter, så nu kan det ikke gå helt galt. Der er kommet nogle dejlige aktive folk ind i bestyrelsen og jeg vil gerne byde Tina Andersen velkommen til arbejdet som er nyt medlem af bestyrelsen”.

Bestyrelsen består af: Keld Steffansen, Dorte Carlslund Larsen, Tina Andersen, Mette Alsaker, Bjarne Buhl og konstituerer sig senere på måneden.

(foto Tove Andersen nyt bestyrelsesmedlem i Nr. Nebel sogneforening)

Bjarne Buhl