Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

NNHH afholdt generalforsamling

Landal Seawest lagde lokaler til den årlige generalforsamling

Som dirigent valgtes Connie Høj


Foto: Generalforsamlingen

De mange fremmødte kunne glæde sig over at den nye leder af Landal Seawest Ole Madsen fortalte om udviklingen i hele hans område og at der nu var ansat ledere på alle posterne i Landal Seawest. Han mener det er vigtigt at der er et godt arbejdsmiljø for, det smitter af på hele systemet i vor organisation.

Han er meget glad for samarbejdet med de handels drivende i Nr. Nebel og han vil gerne være med til at fremme forretningslivet så når der kommer nye gæster vil de gerne lægge en aktivitetskalender frem i husene til gavn for alle.

Formanden Lars Andersen aflagde en meget udførlig beretning og det blev også diskuteret hvad vi skulle gøre ved julebelysningen. Man ville også lave lidt omkring tænding af juletræet ved brugsen 1 december.


Foto Formand Lars Andersen

Beretningen blev godkendt.

Til bestyrelsen blev Lars Andersen genvalgt mens Tina Bøjsen havde valgt at stoppe. Nyt bestyrelsesmedlem blev John Hansen fra By Bloch.


Foto John Hansen nyt bestyrelsesmedlem

Den nye bestyrelse konstituerer sig den 4. april.

Bjarne Buhl