Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Loppemarked I Nr Nebel

Der er blevet flere boder

Anja Bruun og Bent Bendsen har en bod ved siden af hinanden. Bent Bendsen der står for loppemarked i Nr. Nebel hver lørdag fortæller, at der er kommet flere boder til siden sidste år, men der er plads til lidt flere. Det eneste er de skal lige kontakte mig først på til 49160069 eller 42162306 så finder vi ud af noget.

Også røde Kors har nogle lokaler inde i ”det gamle rådhus” ,der er fyldt med møbler og Kaj Rasmussen er dagens tovholder i det indendørs.

Alle steder bugner det med flotte ting og vi fladt lige over små hekse man kunne købe og det er jo snart Sankt. Hans. Måske en ide til bordpynt denne aften.

Jo der er meget at komme efter

Sted: Det gamle Rådhus i Nr Nebel

Tid: Hver lørdag kl. 8.00 til kl. 14.30

Sæson: starter 28.04 sidste den 15.09.18

lørdag 5 maj 2018 - Bjarne Buhl