Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Vi hepper på Danmark

De fleste butikker holder søndags åbent

Sportigan har mere travlt når Danmark spiller fodbold og især nu hvor der i dag skal spilles 8. dels finale.

Vinduet er pyntet ekstra op med DBU trøjer og stort Dannebrog, og Birgitte Nielsen, der er indehaver af Sportigan, fortæller at de først kan få flere trøjer til september: Så det vi har tilbage er først til mølle. Klaphatte er væk, men vi har da halstørklæder og nogle trøjer endnu.

Det bliver så spændende i aften og ”selvfølgelig vinder Danmark” siger Birgitte med et smil og rettet lige lidt i udstillingsvinduet.

Også hos Huset Pauli heppes der på Danmark. Vi holder også åbent hele sommeren og sælger en masse børnetøj fra helt små (for tidlig fødte), men også masser af dametøj.

I dag søndag, holder indehaveren Signe Bruun Nielsen Dannebrog højt for Danmark og håber vi går videre, ”jeg glæder mig til at se kampen da jeg desværre var forhindret ved de indledende kampe.”

De fleste butikker har søndagsåbent fra kl. 10 til kl. 14 i hele juli og august, dog har nogle butikker længere åbent 

søndag 1 jul 2018 - Bjarne Buhl