Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
okt
22
tir
Deltager Foto: Bjarne Buhl

Udvikling af Nr Nebel

Spændende aften

Ole H Nielsen fra Sportigan bød velkommen til de mange fremmødte.

BID danmark havde oplæg til hvordan man kan udvikle byer, det var Mikkel Niess og Louise Slemer der kom med oplæg. Deres erfaring med at hjælpe andre byer var meget bred og der var ingen grænser for hvad der kunne lade sig gøre, når bare man stod sammen.

Efter oplægget blev deltagerne delt op i 4 grupper, hvor der blev snakket om hvad der var godt i Nr. Nebel og hvad man ønskede sig i fremtiden.

Der blev lavet en del ønsker som alle blev noteret ned og som blev taget med til næste møde, der er planlagt til den 22.10.2024 kl 18 til 19.30 og afholdes i Nr. Nebel Autoservice, som alle i Nr Nebel kan deltage i og med opfordring til at tage sin nabo med.

Der mangler flere repræsentanter fra de unge i byen.

Sæt X kryds i kalenderen til næste møder og tag gerne din nabo og eller din kammerat med.

22.10. kl 18-19.30 Nr. Nebel Autoservice

19.11. Kl 18-19.30

12.12. Kl. 18-19.30

Her er par foto fra mødet i Form & Fritid

 

 

lørdag 28 sep 2024 - Bjarne Buhl
Vist: 311 gange