Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Kristian Nørre-Skovgaard fra Kvong har taget børnene Silas på 3 år, Timmi på 10 år og Tristan Foto: Bjarne Buhl

Ny Dyrehave i Nørre Nebel

De første gæster nyder det

Dyrehaven Engholm på 4 hektar jord i Nørre Nebel, som ligger på Blåbjergvej lige efter skinnecyklerne, har åbent, men indgangspartiet er ikke færdigt på nuværende tidspunkt. Indehaveren Conny Engholm Knudsen håber at det er klar til Sankt Hans.


Foto: Indehaver Conny Engholm Knudsen med en lille Ged der kommer når hun kalder


Foto: Skiltet har lige fået en plads på bænken til håndværkerne er færdig

Foto: I forgrunden ses mini grise

Vi har jo dyrene, og så kan vi lige så godt have åbent, for toiletterne og de ting myndighederne forlanger er alt samme i orden for at vi kan åbne, men vi glæder os meget til alt er færdigt, siger Conny Engholm Knudsen. Jeg har på nuværende tidspunkt ikke lavet det store ud af at vi har åben, men vi er ved at få lavet og skal til at uddele foldere om stedet, så det er på vej, men alligevel har det været godt besøgt, fortæller hun.

Det er ikke en zoologisk have, men en dyrehave for især småbørnsfamilier. Op på publikum at se kan hun have ramt rigtig. Der er flere familier med børn der går rundt og kigger og klapper dyrene, men også legeredskaberne og grillen bliver brugt.


Foto: Et par Alparka (de ligner lama) nyder det

Kristian Nørre-Skovgaard fra Kvong har taget børnene Silas på 3 år, Timmi på 10 år og Tristan på 11 år med. De sidder og hygger sig ved et lille bål i haven, men er også rundt i hele dyrehaven for at kigge og klappe dyrene. Det har de rigtig meget fornøjelse af, siger Kristian, så vi skal have et årskort, for her komme vi til at tilbringe nogen tid, det er rigtig hyggeligt og det har vi manglet.


Foto Kristian Nørre-Skovgaard med børnene Silas på 3 år, Timmi på 10 år og Tristan på 11 år

Af dyr kan nævnes:

Miniature Shetlænder, Alpaca (ligner en Lama), Mini grise, Kaniner, Geder, Får, Broget Landrace so, Kalve, Bier. Til september kommer der dådyr da de ikke må flyttes på nuværende tidspunkt.

 


Foto: Det snart færdige indgangsparti 

søndag 7 jun 2020 - Bjarne Buhl
Vist: 6134 gange