Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Kjærs Restaurant og Ishuset har ny forpagter Foto: Bjarne Buhl

Kjærs Restaurant og Ishuset

Åbner midt i højsæsonen.

Efter en gennemgribende opfriskning af Kjærs Restaurant, Bredgade 27 i Nørre Nebel, har en ny forpagter taget teten op. Det er Rashild, der tidligere har været køkkenchef i 13 år i Panorama ved Bork havn, der driver forretningen i det daglige.


Foto: Rashid i de op friskede lokaler

Der var en del at gøre klar i de nu 2 måneder han har brugt på at få Restauranten ”up to date” men han er selv godt tilfreds og har ind i mellem nok at se til, og har også hjælp fra sin søn Yassin der går til hånde.


Foto: Yassin og Rahid i køkkenet

Efter nogen overvejelser valgte han at bibeholde navnet, da han mener at navnet Kjærs ligesom tilhører stedet hvor der tidligere har været hotel.

Ud over Restauranten har han også et Ishus der både sælger is og grillpølser.


Foto: Rashid ved Ishuset

Menuen i Restauranten er et pænt udvalg: Der er lige fra rejecocktail som forret til oksefilet, fisk og Pizza, og dejlige desserter, og de første gæster sidder og nyder hans vel tilberedte mad.


Foto. Bord i Restauranten

Åbningstider er fra kl. 12 til kl. 22,

der er mulighed for at få mad ud af huset

 

onsdag 15 jul 2020 - Bjarne Buhl