Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Mange trodsede vejret Foto: Bjarne Buhl

Vejret satte sit præg på By Night

men der er mange kunder

NY SOMMER AFTEN den 30.07.2020 åbent til kl. 21

Corona virussen har sat sin egen dagsorden på arrangementet, hvor aftenen plejer at fylde hele Bredgade bl.a. med musik mange steder, men sådan er det ikke i år.

Handelsstandsforeningen har taget sine forholdsregler, men holder dog længe åbent 2 torsdage i juli måned. Den næste gang er den 30.07.2020, hvor der er åbent til kl. 21.


Foto: Brugsuddeler Michael Hilmar Nielsen måtte aflyse grillpølser p.g.a. regn

Den første er lige afviklet, og her var vejrguderne ikke med os, siger Michael Hilmar Nielsen der er uddeler i Brugsen. Vi ville have solgt grillpølser udendørs, men måtte aflyse det på grund af vejret. Men det har dog været en god dag med masser af kunder, og vi mærker især de mange danske kunder og dem vil vi rigtig gerne se igen til næste år, for de har handlet godt indtil nu, så vi er godt tilfredse.


Foto : Indehaver af By Bloch Lotte Bloch Hansen tilfreds med de mange kunder i butikken

Også hos By Bloch siger indehaveren Lotte Bloch Hansen, at det har været en god handelsdag hele dagen, og vi glæder og til næste torsdag hvor vi igen holder længe åbent. Det er et mini By Night, men vi har mange tilfredse kunder.

Også de andre forretninger i byen er glade for den tilslutning der har været, men alle håber på at der næste torsdag den 30.07 bliver lidt bedre vejr.

torsdag 23 jul 2020 - Bjarne Buhl