Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Mange varer skal finde ny plads Foto: Bjarne Buhl

Hen House holder flyttedag

Åbningsfest den 8-10. kl. 10

Ole Ringgaard, der er indehaver af Hen House i Nørre Nebel, har meget travlt for tiden med at holde ”store” flyttedag. De har valgt at flytte fra Bredgade nr 20 til Bredgade nr 26 i Nørre Nebel.

I samarbejde med Grossisten vil de lave et moderne indkøbs sted hvor kunderne kan blive inspireret og glæde sig over de mange muligheder de får.  Et såkaldt ”Power rum”

Forretningerne er dog særskilte butikker, men kunderne har mulighed for at kunne gå direkte fra den ene butik til den anden uden at skulle gå udenfor.

Både Knud Bach og Ole Ringgaard glæder sig til de nye muligheder de får, alt sammen til glæde for kunderne og hele byen.

Der er mange tråde at holde styr på for Ole Ringgaard. Der skal pakkes ud og sættes på plads og indimellem ringer telefonen, men han er klar til den store åbning på torsdag den 08.10 kl. 10.00

Du kan også handle online se her

 

 

mandag 5 okt 2020 - Bjarne Buhl