Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKaffekoppenKontakt
Nr. Nebel
Cleoptra den nye butik i Nr Nebel. Dametøj i store str. Foto: Bjarne Buhl

Butikkerne er åbne igen

Byen smiler

Efter lang tids nedlukning på grund af Corona smitte er det nu igen muligt at forretningerne i Nr Nebel åbner. Der er glæde i butikkerne, ikke alene over at kunderne vender tilbage, men også over at butiksindehaverne igen kan få en næsten ”normal” hverdag.

De efterlever selvfølgelig alle de restriktioner der er udstukket fra myndighederne, men når det er sagt glæder de sig alle til at hilse på kunderne og til at der kommer liv i byen.

 

Ny butik
Samtidig med at hele byen åbner er der kommet en ny butik i ”den gamle bank”.

Det er Knud Bak (Grossisten) der åbner Cleoprata, en butik for store størrelser.

Vi møder butikschef Gina Langelund, der er ved at ekspedere Lejla Vestergaard, der skal holde diamantbryllup 1 april og i den anledning skal have nyt tøj. Hun er så glad for at de har åbent, ”for det er jo ikke hver dag at man holder diamantbryllup, men nu må vi se hvor mange vi må samles til den store dag,” siger hun.

Ceopatra holder åbningfest torsdag den 11.03. kl 10, hvor der serveres et glas rose`.


Foto: Butikschef Gina Langelund sammen med Lela Vestergaard i en nye butik "Cleopatra"

 

 

 

mandag 1 mar 2021 - Bjarne Buhl