Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Ny forretning Cleopatra i Nr Nebel Foto: Bjarne Buhl

Indvielse af Cleopatra

Tøj til store piger i Nr Nebel

 

Åbningstilbud og lykønskninger til den nye forretning i Nr Nebel

Vejrguderne var ikke med Knud Bak (Grossisten) der åbner Cleopatra, en butik for tøj til piger i store størrelser fra 42 - 54. Det blæste og regnede og det er ikke lige det bedste handels vejr. Nogle af butikkerne havde taget deres udendørs tøjstativer ind, men i Cleopatra havde de forsigtig sat et par stykker ud for det er jo en fest dag.

Butikschef Gina Langelund, havde dog lidt at se til og der blev serveret et glas Rosé vin til kunder og gratulanter. Vi må desværre ikke lave andet på grund af Cocid19. Hun mener at der er et stor behov for tøj til piger i store størrelser førhen var en str. 38 normal nu er det str. 44 der er normal, ja vi bliver større så behovet er der.

Der vil også være mange tilbud at komme efter i fremtiden og vi følger de i byen ”normale” åbningstider. Vi har dog lukket om søndagen med mindre der sker noget i byen ligesom til påske og pinse.

torsdag 11 mar 2021 - Bjarne Buhl