Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Nyt torv Foto: Bjarne Buhl

Det nye torv i Nr Nebel blev indviet i dag

Selv SuperBrugsens maskot havde mundbind på

Det nye torv i Nr Nebel blev indviet i dag og resten af påskedagene.

Selv SuperBrugsens maskot havde mundbind på


Foto: Allan Knudsen med maskotten

Udvalgsformand for Plan og miljø, Preben Friis Hauge, ønskede SuperBrugsen og byen tillykke med det nye torv. Han ser det som en succes at der ikke er kommet en klage over udbygningen /ombygningen af området, han mener at byen gerne ser denne udvikling. Det er godt for byen, der har en meget stor gennemstrømning af turister, og når de ser det flotte torv giver det ofte anledning til lige at stoppe op og gøre en handel i hele Nr. Nebel. Han er meget glad for denne udvikling, der også er til gavn for hele kommunen.


Foto Preben Friis Hauge

Således havde projektassistent fra Plan og Miljø Mona Hansen også taget plads i en lille ”bod”, hvor hun kunne rådgive og vejlede eventuelle tilflyttere til Varde kommune.


Foto Mona Hansen

Vi kan hjælpe dem med at finde en bolig og vejlede i at finde et arbejde til f.eks. en ægtefælde, siger Mona Knudsen, der både har kortspil og oplysningsmateriale med, som folk kan tage med f.eks. til sommerhuset.

Direktør Allan Knudsen bød de fremmødte velkommen


Foto. Allan Knudsen

Jeg er meget glad for det nye torv, men der har været en del imod os med denne åbning. Først og fremmest Corona, der gør at vi ikke må samles, og det kan jeg se bliver overholdt, men også, at nu har det ikke frosset i mange år og netop i år har frosten sat ind,  så det sidste der skulle være lavet, blev udskudt, men vi er næsten i mål og det er vi glade for.

Torvet bliver centrum for en del aktiviteter i fremtiden, og der bliver sat vind sejl op der kan give lidt læ. Det bliver dejligt med vores isbod her i baggrunden, og så kan man købe en fadøl og andet til ganen.

Under normale forhold ville vi have haft en kæmpe åbnings fest, men vi må desværre nøjes under de forhold, covid19 har betydet for os alle.


Foto. Jytte Hansen

En af tilhørerne, Jytte Hansen fra Nr. Nebel, der stod i god afstand til talerne, var glad for det nye Torv og det gør ikke noget at de gamle huse er blevet fjernet. Nu kan vi få et nyt ”frirum” i byen, og det er dejligt at man kan få sig en fadøl eller en is. Det glæder hun sig til når nu Corona restriktioner langsomt bliver ophævet.

Resten af påsken vil der være en lokal politiker som man kan få en snak med fra kl. 11


Foto: TV Allan Knudsen mf. Preben Friis Hauge th. Birger Filskov

 


Foto: Allan Knudsen med maskotten

 

Foto. Tv Preben Friis Hauge th. Birger Filskov

torsdag 1 apr 2021 - Bjarne Buhl