Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Det nye Apotek ved SuperBrugsen Foto: Bjarne Buhl

Apotek er flyttet

Efter over 100 år i Nørre Nebel har Apoteket fået ny adresse


Foto: Det nye Apotek er pyntet med flag

Et af de steder alle nok kommer på et eller andet tidspunkt er Apoteket, og det har borgerne og ikke mindst turisterne i Nørre Nebel gjort i over 100 år.

Fra i dag har Apoteket så fået ny adresse og er flyttet ind i samme bygning som SuperBrugsen i byen.


Foto: tv. Enna, Apoteker Jacob Rasmussen og Nadin åbner døren første gang i dag

Der har været, og er ombygning omkring SuperBrugsen, og det er et nyt samarbejde.

Det ”gamle” cafeteria er nu ombygget til et helt nyt Apotek, som i dag har set dagens lys, og vi var med da dørene blev åbnet for første gang.


Foto: Nadin med nye apotekervare 

Alt var sat på plads


Foto: Enna med de nye ankommet apotekervare

Der var ny medicin, der er kommet i dag til de første kunder, der lige skulle sættes på plads i den nye Apoteker robot, men alle var klar kl. 09.30 da dørene gik, og her stod Nadin, Enna og Apotekeren Jacob Rasmussen sammen til den helt store dag og modtog de første kunder.


Foto: Apoteker Jacob Rasmussen ved den nye Apotekerrobot i baglokalet

Jacob Rasmussen fortalte, at de ville bidrage til den positive udvikling og handel i Nørre Nebel med dette nye apotek, og han var især stol af den nye Apoteker robot som gør arbejdet noget nemmere for hele personalet i udsalget. Han glædede sig meget til at vise kunderne den nye butik, hvor alt er nyt og kundevenligt og ikke mindst centralt beliggende til gavn for borger og turister.

 

tirsdag 25 maj 2021 - Bjarne Buhl
Vist: 2031 gange