Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Indehaveren Bente Møller i den nye butik Outdoor i Nørre Nebel Foto: Bjarne Buhl

Outdoor

Ny butik i Nørre Nebel

Outdoor

Ny butik i Nørre Nebel


Foto: Det pyntes op med flag på den hvide bænk udenfor

Mellem Huset Pauli og JA sko er der kommet en ny butik der henvender sig til ”fritidsfolket” og der er hentet inspiration fra Østrig. Den er hyggelig indrettet med træstubbe og træ på væggene.

 

De mange turister der kommer i området, nyder den danske natur og så har vi udvalget i vandretøj siger Indehaveren Bente Møller der selv bruger naturen en del.

Vi har udvalget lige fra korte bukser med mange lommer til regntøj og trøjer der er velegnet til et omskiftelig vejr. Selvfølgelig er der masser af travesko men der er også regntøj på hænger på hylderne. Jo vi har også gummistøvler der er gule, griner Bente, men der er et behov for det hele.


Foto: Der er mange flotte trøjer på hylderne

Før var der mini sko med det har vi lagt ind i skobutikken og så tror jeg på, at det er det helt rigtige at have en forretning til Outdoor i vores område men stor natur og mange turister


Foto: Mange rigtige travesko

 


Foto: Indehaver Bente Møller med regntøj i baggrunden byder på en Østrigsk snaps
onsdag 2 jun 2021 - Bjarne Buhl