Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Pia passer også blomster Foto: Bjarne Buhl

Netto

Lokal forankring

I Netto fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget, og Butikschef Pia Østergaard Lauridsen har også taget initiativet til dette i praksis, ved at de nu er medlemmer af Nørre Nebel Håndværker og Handelsstandsforening, da de gerne vil bakke op om de aktiviteter der laves for alle i byen.

Pia Østergaard (42år) der har været i Netto i 2 år, er en glad og travl pige der er alle steder i forretningen, opdagede vi under besøget. Der er blomster der skal vandes udenfor, varelager der skal sættes på plads og lige en kontrol af den flotte frugt og grønt-afdeling.


Foto: TV Pia Østergaard Lauridsen th. Nina Aagaard Haahr.  Bestiller varerne i frugt og grønt afd.

Da vi kommer ind på det noget sparsomme kontor, og vi nævner sparsommeligheden, svarer hun: Det er ikke her jeg bruger mest til, men derimod på at være opmærksom på at vi har tilfredse kunder. Men ikke kun det understreger Pia, vi vil gerne være en del af de aktiviteter der foregår i byen og være lokalt forankret, det er også vigtigt for os når vi ligger lige midt i byen. Det er ikke alle Netto forretninger, der ligger så central i midtbyen, som vi gør.


Foto: Det store blomstermarked udenfor
søndag 6 jun 2021 - Bjarne Buhl