Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Køle & Varmepumpeservice lige overfor JA Sko Foto: Bjarne Buhl

Ny Butik er åbnet

Kom til reception 19.06. kl. 12 - 15

Køle & Varmepumpeservice Bredgade 20, i Nørre Nebel er den ny adresse for køle og varmepumper, hvor Ejeren Martin Nymand har åbnet en butik og et showroom, der er delvis åbent lige nu, men du kan bare ringe 41924000 og wupti, så er han der.


Foto: Martin Nymand i den nye butik

Martin havde bl.a. brug for at kunne præsentere de muligheder man har inden for varmepumper, luft til luft anlæg, og har bl.a. anlæg fra Panasonic stående.

Lige nu er Martin travlt optaget med indretning af forretningen og det hele er klar til en stor repetition der bliver afholdt:

den 19.06.2021 kl. 12 – 15 hvor der bl.a. er bestilt en pølsevogn og andet godt

 
Foto Martin Nymand ved disken med blomster og flag

Martin understreger, at man er velkommen til at komme ind i butikken, da den er åben. Han har en del at se til og havde også brug for baglokalet til lidt ekstra lagerplads, men det bliver dejligt for kunderne at de nu kan se produktet her i butikken. Behovet er stort og især på sommerhusområdet. I øjeblikket kommer 80 % af kunderne herfra.

Martin arbejder inden for salg, service, montage, varmepumper, klimaanlæg, el-styringer, specialopgaver, bygningsservice.

mandag 7 jun 2021 - Bjarne Buhl