Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Der var musik flere steder i byen Foto: Bjarne Buhl

By Night I Nørre Nebel

Dejlig opbakning til byen

By Night i Nørre Nebel var næsten som det plejer. Vejret var skiftende, men det hindrede ikke de mange mennesker, der besøgte Nørre Nebel City, i  at få en god oplevelse. Det var som nogen handelsdrivende sagde, at vi manglede lige at vi kunne have lukket Bredgade og have nogen til at optræde, men det var vi jo nød til at vælge fra på grund af Cocvid19.

Men mange mennesker var kommet og spiste både ved Brugsen, Palmehaven, og også ved JA Sko var der spisning. Lidt musik ved de forskellige steder satte prikken over ièt. Selvfølge var der også gæster på restauranterne.

Det var en, under omstændighederne (covid19), rigtig god dag og aften i Nørre Nebel, hvor rigtig mange mennesker fik en god oplevelse.

 

fredag 30 jul 2021 - Bjarne Buhl