Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
pr Foto: pr

Trafikinformation

22.03. 2022 information fra din forsyning og NNHH

Hej alle den den 22.03.22

Som det ser ud nu, så bliver vi færdig i Bredgade til tiden.

Det vil sige, at vi forventer, at Bredgade atter åbnes op lige før påske (i uge 15).

Det er flot klaret af Nr. Nebel Entreprenørforretning.

Det betyder, at vi forventer, at vi efter påske starter op i del 2 (området der er markeret med rødt).

Vi har et møde på mandag, hvor vi skal have aftalt mere præcis, men jeg forventer, at vi starter op i Borkvej.

Vi vender tilbage, når vi kender en mere præcis plan.

 

Sidste NYT 28.02.2022

I forbindelse med gravearbejdet i Nr Nebel

Den ene side af fortovet Vadgårdsvej/Borkvej fjernes så længe der er omkørsel.

I den forbindelse kommer der skilt op med Børn Krydser vejen.

 

Din forsyning informere fra Facebook:

Godt nytår alle sammen. Januar 2020
Vi er nu tilbage efter at julen og nytåret er blevet fejret uden gravearbejde, for at fortsætte vores fornyelse af kloakken i Nr. Nebel etape 3. Den næste tid vil foregår med gravearbejder i Vadgårdsvej, på strækningen lige nord for OK tanken og ned mod krydset Bredgade/Vadgårdsvej, samt fra Bredgade nr. 88 mod krydset Bredgade/Vadgårdsvej.
Der er stadig mulighed for, at få tanket op og vasket bil ved OK tanken i Bredgade, men dette er via Bredgade fra øst, idet Bredgade er spærret som skrevet her ovenfor.
Vi har genetableret omkørselsruten og denne er også vist her i opslaget. Vi vil gerne gøre opmærksom på, hvis man kommer fra nord eller øst og skal til f.eks. Varde og ikke har ærinde eller pitstop i byen, er det nemmeste, at følge omkørslen via Tarmvej/Borkvej/Teglværksvej (vist med grønt på planen) men der er også mulighed for at køre via Klintingvej og Dejrupvej.
Vi prøver at tilpasse os således, at trafikken kan håndteres bedst muligt, samtidig med at vi får vores kloakarbejde udført forsvarligt og sikkert overfor både borgerne og entreprenørens folk. De henvendelser vi får fra jer hjælper os.
Vi henstiller således også til at I skal være opmærksom på skiltningen og omkørselsruten, så vi ikke får alt for mange biler ind i vores arbejdsområde (vist med rødt på planen), som så skal vende om og skaber trafikkaos.
Krydset Kollevej/Bredgade/Vadgårdsvej er lukket i januar og der er ingen mulighed for gennemkørsel.
Fremadrettet vil vi opdatere siden med informationer om kørsel, gravearbejdet og lign. forhold.
Til information er Sønder Alle, ved Bredgade, ligeledes delvist spærret, men ikke af DIN Forsyning - Spildevand, det er en ombygning som Varde Kommune udfører.
Venligst Claus
 
 
 
tirsdag 22 mar 2022 - Bjarne Buhl