Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
pr Foto: pr

Trafikinformation

Januar 2022 information fra din forsyning

Din forsyning informere fra Facebook:

Godt nytår alle sammen.
Vi er nu tilbage efter at julen og nytåret er blevet fejret uden gravearbejde, for at fortsætte vores fornyelse af kloakken i Nr. Nebel etape 3. Den næste tid vil foregår med gravearbejder i Vadgårdsvej, på strækningen lige nord for OK tanken og ned mod krydset Bredgade/Vadgårdsvej, samt fra Bredgade nr. 88 mod krydset Bredgade/Vadgårdsvej.
Der er stadig mulighed for, at få tanket op og vasket bil ved OK tanken i Bredgade, men dette er via Bredgade fra øst, idet Bredgade er spærret som skrevet her ovenfor.
Vi har genetableret omkørselsruten og denne er også vist her i opslaget. Vi vil gerne gøre opmærksom på, hvis man kommer fra nord eller øst og skal til f.eks. Varde og ikke har ærinde eller pitstop i byen, er det nemmeste, at følge omkørslen via Tarmvej/Borkvej/Teglværksvej (vist med grønt på planen) men der er også mulighed for at køre via Klintingvej og Dejrupvej.
Vi prøver at tilpasse os således, at trafikken kan håndteres bedst muligt, samtidig med at vi får vores kloakarbejde udført forsvarligt og sikkert overfor både borgerne og entreprenørens folk. De henvendelser vi får fra jer hjælper os.
Vi henstiller således også til at I skal være opmærksom på skiltningen og omkørselsruten, så vi ikke får alt for mange biler ind i vores arbejdsområde (vist med rødt på planen), som så skal vende om og skaber trafikkaos.
Krydset Kollevej/Bredgade/Vadgårdsvej er lukket i januar og der er ingen mulighed for gennemkørsel.
Fremadrettet vil vi opdatere siden med informationer om kørsel, gravearbejdet og lign. forhold.
Til information er Sønder Alle, ved Bredgade, ligeledes delvist spærret, men ikke af DIN Forsyning - Spildevand, det er en ombygning som Varde Kommune udfører.
Venligst Claus
 
 
 
torsdag 6 jan 2022 - Bjarne Buhl