Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Sportigan i nye lokaler Foto: Bjarne Buhl

Tillykke

Sportigan i nye lokaler

Der har været travlhed for indehaveren af Sportigan i Nr Nebel. Birgitte Hvenegaard Nielsen, med stor hjælp af Ole, har brugt tiden fra torsdag 24/7 for at være klar til i dag, hvor de flyttede adresse fra Bredgade 34 til den nye adresse Bredgade14, hvor det gamle Apotek lå.

 

Vejret var ikke med os i dag med regn, regn og regn, vi kunne ikke engang sætte vores udstillingskurve ud, og nu har det ellers ikke regnet i mange uger.

Det er så dejligt at vi nu har fået rigtig god plads, og især er der blevet meget bedre lagerplads. Det har stor betydning, når vi laver navne på arbejdstøj. De maskiner havde vi før i privaten, men nu har vi dem der hvor de høre hjemme, nemlig i baglokalet i vores nye flotte butik.

Sportigan har stor succes med navne på tøjet og har ikke ”kun” lokale kunder, der er også mange udenbys fra, da vi normalt leverer med tryk inden for 3 dage, og så er det rart at maskinerne nu står her i butikken, siger Birgitte.


Foto: arbejdstøj til et lokalt firma

Vi har som før alt i sportsartikler, lige fra fiskeudstyr til sports beklædning, og vi glæder os til at fremvise vores forretning.


Foto: Ole på lageret ved maskinerne til trykning

 

mandag 4 apr 2022 - Bjarne Buhl