Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Kulturhuset i Nørre Nebel Foto: Bjarne Buhl

Nyt Kulturhus

Et flot kulturhus har set dagens lys

Et flot kulturhus har set dagens lys

Kl. 11 indledede skoleleder Lene Korsgaard åbningen af det nye kulturhus i Nørre Nebel sammen med alle eleverne og officielle personer.
Det hele er samlet i Kulturhuset, Skolen, Biblioteket, Musik- og billedskolen, Lokalhistorisk arkiv, Ungdomsskolen, Foredrag og foreninger, Borgerservice med tidsbestilling og Turistinformation
Connie Høj, udvalgsformand for Børn og Læring i Varde Kommune:
”Vi får et sted, hvor pædagogik og formidling smelter sammen som resultat af et tæt samarbejde på skole- og kulturområdet. Vi har allerede gode erfaringer fra vores fællesbibliotek i Agerbæk, og de erfaringer bliver nu videreført til Nørre Nebel.”
Sandie Eis Ravn, udvalgsformand for Kultur og Fritid i Varde Kommune:
”Kommunen består af stærke lokalsamfund, hvor fællesskabet er det, der binder os sammen. Derfor glæder det mig, at vi nu kan indvie et nyt kulturhus og bibliotek, der tilsammen rummer forudsætningerne for at være samlingspunktet for Nørre Nebel og omegn med udgangspunkt i kulturen.”
Snoren blev klippet i fællesskab medrepræsentanter fra børnene udvalgsformand fra børnene og Udvalgsformand for kultur og Fritid.
Der var underholdning med Sigurd Barret og Eskild Dohn
Efter indvielsen vil der være åbent hus for alle nysgerrige fra kl. 12.00-19.00. skriver Varde kommune på deres pressemeddelelse.
Her nogle billeder fra indvielsen kl. 11
torsdag 12 jan 2023 - Bjarne Buhl
Vist: 976 gange