Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Vejarbejde ved Minimarked forstyrrer den daglige drift i butikken Foto: Bjarne Buhl

Minimarked og Ideen lider

Gravearbejdet ved kiosken

Minimarked og Ideen lider

Ved vores besøg hos Nr Nebel Minimarked skal man kante sig ind og det har man skulle i meget lang tid da arbejdet er gået i stå med ombygning af fortovet og parkeringspladser.

Der er helt fra home, Stenbjerg Bjælkestuen, Minimarked og hen til Ideen, at det har stået på meget længe.

Vi taler med indehaveren af Ideen og Minimarked (kiosken) Linda Thomsen og hun mener det er mærkeligt, at det bare står hen uden der sker noget. Det ødelægger tilgang til butikken, kundernekan dog komme ind, men parkeringsforholdene er ikke gode og det går ud over vores omsætning. Det er også bøvlet for GLS der kommer med pakker som vi udleverer til kunderne.

I Ideen der er den eneste legetøjsbutik i miles omkreds, er det samme problem. Der er mange kunder der ikke ved vi har åben, men understreger indehaveren Linda Thomsen vi har åben og vi håber at de lokale vil bakke op om vores butikker, uden dem var vi prisgivet. Problemet er også nu hvor der er turister, at de ikke ”lige” kan finde en parkeringsplads og så går vi glip af dem.

Linda Thomsens opfordring er støt op om vores små butikker så viogså er der i morgen og hun ser frem til at de snart kommer i gang igen, det genere jo også den alm. trafik i gaden, med de delvise afspærringer.

mandag 22 maj 2023 - Bjarne Buhl
Vist: 385 gange