Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Nr. Nebel Bymidte Foto: Bjarne Buhl

Nr. Nebel

Fremvisning af bymidte

Butikkerne i byen holder åbent Skærtorsdag og Langfredag

Vejrguderne havde besluttet at det skulle regne den første dag i Nr. Nebel Bymidte.

Direktør for SuperBrugsen Allan Knudsen havde vist rettidig omhug og bestilt et telt, da der var meldt regn, så her kunne repræsentanterne stå, og de kunne samtidig uddele gratis pølser og drikkevarer

Der var dog alligevel en del mennesker som kom for at høre nærmere om de nye lejligheder på den gamle rådhusgrund.

Vi talte med Elin Lund fra AAB, der fortalte, at der skal være 39 lejligheder fra 50 til 103 kvadratmeter og at der nu er en venteliste (skrevet op) ca. 50 personer, og det er flot.

Men ikke kun lejlighederne vakte interesse, også de byggegrunde der ligger i byen er snart udsolgt. Det er Karl Barslund der snart melder udsolgt ved Vadgårdsvad. Jeg har kun ganske få grunde tilbage, siger han.

Også de to lokale politikere, Connie Høj (V) og Birger Filskov (A) var mødt op under teltet, hvor de besvarede alt fra helt små til helt store spørgsmål.

 

torsdag 28 mar 2024 - Bjarne Buhl
Vist: 316 gange