Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
pr Foto: pr

BYFEST NR. NEBEL

den 25 maj 2024

Tusinde tak for den opbakning, vi har fået indtil videre.

Vi er en gruppe frivillige, som brænder for, at dette skal lykkes.

Hvis I har nogle spørgsmål, må I endelig henvende jer til os.

Vi kommer her med lidt info, som måske kan besvare nogle af jeres spørgsmål:

  • Selve dagen er gratis for alle. Dog koster det et symbolsk beløb at deltage i straffesparkskonkurrencen og at skyde i skydeteltet. Derudover er der egenbetaling for mad og drikke.
  • De 295 kr. + 20 kr. i gebyr (billetnet) er for tilmelding til fællesspisning og dans om aftenen for personer over 18 år. 
  • Man kan sagtens komme til at sidde sammen med dem, man ønsker. Hver person kan købe sin egen billet individuelt. Hvis I eksempelvis er 8 personer, som ønsker at sidde sammen, kan I kontakte os her på Facebook (Messenger-besked)  eller sende en e-mail til trio@varde.dk med ønsket om at sidde x antal personer sammen. Så sørger vi for, at det er reserveret til jer. 
  • For at holde omkostningerne nede, har vi i et samarbejde med Form og Fritids Venner aftalt, at økonomien kører via dem. Vi har dog vores eget regnskab, og et eventuelt overskud fra dagen går udelukkende til opstart af en eventuel byfest igen næste år.

Yderligere information og billetsalg findes på https://www.billetsalg.dk/Event/N%C3%B8rre%20Nebel%20Byfest%202024/5750

Læs mere på Facebook-siden: https://www.facebook.com/profile.php?id=61556110793231

 

søndag 28 apr 2024 - Bjarne Buhl
Vist: 757 gange