Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Alle deltagere på senen Foto: Bjarne Buhl

Jakob Haugaard besøger Nr Nebel

Grossisten og Ja Sko står bag invitationen

Et glad puplikum der glædede sig til aftenens arrangement
Det var for fulde huse at Jacob Haugaard var underholder og konferencier ved modeshowet torsdag den 23. maj 2024. Det var Grossisten, Wagner, JA SKO der stod for arrangementet.
Jacob Haugaard havde i anledningen fået ”nyt dress” Men som hans kone siger "Det kan du da ikke ta`på" Hun så helst at jeg kom i blå habit som en anden bankmand. Men jeg er glad for de her specielle sæt
Jacob forstod at underholde folk og satte ”ekstra kulør” på de fremførte kollektioner hvor både nye sko og beklædning blev vist frem.
 Det var lokale mannequiner m/k, der gjorde en god figur, selv om det nogle gange kunne være svært at holde ”masken” når Jacob Haugaard kom med sjove bemærkninger.
Afslutningsvis var der masser af præmier samt kaffe og kage
her i billeder
torsdag 23 maj 2024 - Bjarne Buhl
Vist: 402 gange