Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterNymindegab VinimportKontaktGavekort
Nørre Nebel Idrætsforening
Nørre Nebel Idrætsforening
Default image
AdresseNørre Nebel Idrætsforening

NNI  

Nørre Nebel Idrætsforening.

 

Nr. Nebel Idrætsforening er byens fodboldklub med p.t. ca. 180 medlemmer.

Ungdomsafdeling U5 - U9

I ungdomsafdelingen har vi hold fra U5 – U9, for både drenge og piger. I disse årgange er det hovedsageligt det sociale og det gode kammeratskab der er i højsædet.

Blåbjergsamarbejdet U10 – U19

I disse årgange samarbejder Nr. Nebel Idrætsforening med de øvrige klubber i den tidligere Blåbjerg Kommune, om at skabe et solidt fundament for områdets ældste ungdomsspillere.

Seniorafdelingen

Denne afdeling varetager klubbens voksne fodboldspillere, Herre senior, Dame Senior og Oldboys.

Indendørsfodbold

I vinter halvåret har klubben hold og træningstider for alle hold, lige fra U6 til Senior. Træningen finder sted i Form og Fritid, Nr. Nebel.

Klubbens målsætning

I alle afdelinger og på alle hold, er det klubbens primære målsætning at skabe nogle gode sociale rammer, der er medvirkende til at så mange af vore fodboldspillere som muligt, bevarer interessen for at spille fodbold.

Andre arrangementer

Ud over selve fodboldspillet er klubben involveret i forskellige arrangementer hen over året. Nogle af disse er af udelukkende social karakter, andre er for at skaffe økonomiske midler til klubbens drift.

Her kan du finde en liste med kontaktpersoner i Nr. Nebel Idrætsforening.

FAIRPLAY.

Omtale i lokale medier
10.11.22 TVSyd: Andesteg ad libitum i Næsbjerg
Kunderne strømmer til på Mortensaften
12.09.22 JV: Ole og Jakob har begge fået ballonudvidelser og lever som hjertepatienter
FC Kroniker så dagens lys i 2022, og hver onsdag klokken 16.00 mødes en flok friske mænd på banerne ved Næsbjerg Stadion, hvor et tidligere byrådsmedlem står for træningen.
08.09.22 Når vinden blæser, skal det dæleme udnyttes
For ham er det meget enkelt: Hvorfor dog bruge penge og plads på at sætte vindmøller op – og så ikke få en masse grøn strøm ud af dem, når det blæser?
06.09.22 JV: 1550 kilometer på cykel fra Danmark til Schweiz:
Anni og Albert klarede turen på 28 dage og kom helt tæt på overraskende oplevelser
05.09.22 Børnene på Nordenskov-Næsbjerg Skole får krig på skoleskemaet
Den 16. september får Nordenskov-Næsbjerg Skole besøg af byrumsteatret ’Teatergrad’ med forestillingen »Krig – I børnehøjde«.
15.06.22 JV: Pædagogen Jeppe og kæresten satsede stort: Sådan gik det, da parret satte 200.000 kroner på højkant i haven på landet
Det er altså meget at satse 200.000 kroner for en pædagog. Men Jeppe Uhre og konen Nava Lønborg tog risikoen. Jeppe er rigtig glad for resultatet.
08.06.22 Ugeavisen: Kim er politisk forbruger: Grøntsagerne købes på grønttorv og kommer hjem i medbragte papirsposer
En livskrise i starten af 20’erne fik 38-årige Kim Frost Zaar til at fundere over livets mening. Det gav ham anledning til at tage de værdier, han ønsker at leve sit liv efter, op til revurdering - også som politisk forbruger.
19.05.22 JV: 93 kvadratmeter boliglykke med fladt tag, der tager mod solen
Arbejdernes Andelsbolig-Forening Varde går nu ind i den afgørende fase for opførelsen af 14 almene boliger i Næsbjerg. Største udfordring er lige nu opvarmningen og byggeprisen.
14.05.22 JV: Pædagogen Jeppe sætter 200.000 kroner på højkant hjemme i haven: Konen bakker op om at invitere kendte popnavne på gården
Det er en interesse for musikfestivaler, der driver Jeppe Uhre fra Næsbjerg. Derfor skaber han nu for andet år sin egen lille festival.
04.05.22 Ugeavisen: Árni Weihe er den nye skoleleder på Nordenskov-Næsbjerg Skole.
Han ser frem til at møde alle i og omkring skolen, og selvom han ikke har et indgående kendskab til lokalområdet, så behøver han ikke tænde gps'en for at finde sin nye arbejdsplads.