Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Foto:

DLG /Land og Fritid i Nr. Nebel moderniserer

Dejligt at vi kan udvikle vor virksomhed i Nr. Nebel

DLG`s gamle kornlager i Nr. Nebel rives ned og en ny bygning står klar til høsten i år.

Vi har en bygning som vi kalder ”Det gamle teglværk" der har været opført i 1947 og blevet brugt som kornlager i rigtig mange år. Bygningen trængte til en fornyelse og det er nu blevet besluttet at denne bygning skal rives ned for at gøre plads til et helt nyt kornlager.


Foto: Gravemaskiner igang med nedrivning af den gamle bygning.

 

Det er tidens tand og nye krav om opbevaring af korn der har gjort sig gældende siger Kim Brynningsen.

Det bliver meget mere miljøvenlig når vi får et nyt transportsystem. Vi skal ikke mere flytte kornet med traktor, men det bliver et lukket transportsystem der fremover skal klare denne opgave. Vi slipper for en masse støv og støj med dette system og det er godt for miljøet.

Den nye bygning bliver på i alt 1200 kvadratmeter og kan rumme 6500 tons korn. Hele byggeriet kommer ca. til at koste 5,5 millioner kr. når den står klar.

mandag 19 mar 2018 - Bjarne Buhl
Vist: 1950 gange