Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Jørgen Bundgaard ved cyklerne i Nr Nebel Foto: Bjarne Buhl

Attraktive skinnecykler fra Nr. Nebel

Der kommer en ny portal

35 Skinnecykler fra Nr. Nebel til Nymindegab og retur er klar til sæsonen. Det er Jørgen Mailand der står for vedligeholdelsen af cyklerne.

Strækningen der går gennem det fantastiske område i Blåbjerg er ved at blive renoveret med nye indgangspartier. I Nymindegab er vi snart færdige, siger Jørgen Bundgaard, vi mangler lige et par flagstænger.


Foto: Endestation og vendeplads i Nymindegab

Vi skal også i gang ved startstedet i Nr. Nebel, det kommer til at ligene et stationsmiljø og vi tror det bliver rigtig godt til glæde for lokale og turister, og det er med til at styrke vort område, siger Jørgen Bundgaard, der laver alt det praktiske omkring indgangspartierne.


Foto: Jørgen Bundgaard snart klar ved Nymindegab, der mangler lige et par flagstænger 

Billetter kan som altid købes hos Statoil i Nr. Nebel og overskuddet går til turistfremme i vort område hvor der gerne modtages nye ideer siger formanden Lars Andersen fra Nr. Nebel.

fredag 23 mar 2018 - Bjarne Buhl
Vist: 2603 gange