Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Det` ik` så ringe endda

Åben by i Nr Nebel

Formanden for Nørre Nebel Sogneforening var tilfreds med arrangementet. Et sikkert tal kan vi ikke lige komme med, men vel godt 150 mennesker var mødt op denne dejlige sommerdag, hvor vi besøger vores byer i Blaaabjerg området. I år var det os der gerne ville dette.

Aktiviteter var der mange af. Det hele startede med at man i Blaabjerg skolens Aula kunne få en ruteplan der kunne følges og hvor aktiviteterne også kunne udvælges efter interesse, men der var samtidig en konkurrence med flotte præmier, som var sponsoreret af de lokale forretninger og Nr Nebel Håndværker og Handelsstandsforening.

Vi var som man kan se på billederne hele vejen rundt med vor fotograf. (se nedenfor red.)

I Biblioteket var der i dagens anledning åbnet med Bibliotekar, Filialleder Louise Tranborg. Hun er altid med på at støtte op om sådanne aktiviteter, også for hele byen, fortæller hun mens hun hælder lidt saftevand op til de besøgende

Hele kulturhuset syder af aktiviteter, nogle ser historiske film, lokalarkivet er åbent og på første sal er det ungdomsklubben der vises frem.

Ude i byparken er der afprøvning af den nye legeplads som vil blive indviet den 16. juni.

I Børnehaven og vuggestuen, Mælkebøtten, var der masser af aktiviteter. Forældrene var i fuld gang med at male og vedligeholde hele institutionen. Her blev også delt drikkevarer ud, og som vejret var blev der drukket rigeligt af de fremsatte varer.

Spejderne havde også en aktiv dag med flaget hejst. Der havde ligesom Børnehaven kombineret denne dag med masser af aktiviteter. Der blev ryddet op og lavet lidt bål i den dertil indrettede plads og med 2 vagtsomme spejdere til at passe på. Også her blev der delt ud af lidt mundgodt.

Naturligvis var der på den lokale Brandstation aktiviteter. Her kunne børnene afprøve en rigtig brandsprøjte og det skabte glæde.

Man kunne også kigge indenfor på stationen hvor alt er klar til udrykning og uniformerne hænger på ræd og række lige til at ”hoppe i”.

Afslutningen af denne dag var med danseopvisning og naturligvis udenfor i det dejlige vejr, der satte sit præ på hele dagen.

Der blev serveret pølser og drikkevarer i hallen Form og Fritid.

Her blev de heldige vinder fundet af dagens konkurrence.

Vinderne blev:

Hovedgevinst:

Gavekort fra Nr Nebel Håndværker og Handelsstandsforening kr 500,-

Else Jessen og Lene Pedersen

Børnekurve fra Brugsen:

Ida, Sara og Adam

Gave Ideen:

Lasse Eriksen

Kagemand fra Bageren:

Trine Bonde

Vi vil også sige tak til Blaabjerg udviklingsråd der har støttet os

 

4

 

 

lørdag 26 maj 2018 - Bjarne Buhl