Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

En historisk aften

Newl var fyldt til bristepunktet

Det var et jubilæum der i mere end en forstand går over i historien. Det er den bedst besøgte aften i byen de sidste 5 år, siger Lars Andersen, der er formand for Nørre Nebel Håndværker og Handelsstandsforening.  Og liv var der, overalt var der mennesker og alle former for underholdning, musik og spisning mange steder. Ved Brugsen ville køen ikke få ende, men også ved Palmehaven var der mange mennesker, ligesom ved Bjælkestuen og Botex.

Der var Ballon Klovn, hoppeborg og rigtig mange aktiviteter for børn. Brandbilen og militæret vakte interesse for både børn og voksne.

Det hele sluttede med underholdning af trioen Sussi og Leo, også her var der fyldt op og de satte et smukt punktum på en vellykket By Night i Nr. Nebel.

 

 

fredag 3 aug 2018 - Bjarne Buhl