Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Ølgod
Foto:

Juleoptog og gaveregn i Ølgod

Den 16. december rider julemanden rundt i sin kane.

Hele Ølgod summer at julehygge, når Julemanden den 16. december ridder rundt i Ølgod i hans julekane. Hvis du er heldig, får du en tur i kanen sammen med julemanden og hele hans nissefamilie.

 

Bagefter sner det med julegaver over torvet i Ølgod. Der er lodtrækning blandt alle indleverede kuponer.

 

Afslutningsvis er der julefilm med gratis slikpose til børnene. 

 

Sådan får du en kupon

Hver gang handler i Ølgods plusbutikker mellem den 23. november og den 23. december, får du en kupon. Når denne er udfyldt og afleveret er du med i lodtrækningen om de mange fine præmier. For at kunne vinde én eller flere af de 10 hovedgevinster, er det et krav, at du er tilstede til Gaveregnen den 16. december. 

 

DAGENS PROGRAM

10.00

Varde Garden går fra Torvet til aktivitetscenteret

Spejderne sælger Gløgg og æbelskiver

 

12.00

Gaveregn hvor de heldige vindere udtrække.

 

13.00

Julefilm på storskærm ved Hotel Hjedding. Alle børn får en GRATIS slikpose. Imens kan forældrene shoppe julegaver i ro og mag. 

 

15.00

Butikkerne lukker

onsdag 3 okt 2018 - Kirstine Faber Krog