Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Newl Går amok

med Halloween tema

Mange kom på cykel da vejret var rigtig fint denne søndag i oktober

Omgivet af ”spøgelser”, dødningehoveder og kæmpe edderkopper holder Noa på 8 år efterårsferie her i området. Han er sammen med sin far på indkøb i Nørre Nebel og har i den anledning valgt at besøge ”spøgelseshuset” hvor Radio Klitholm har indrettet Halloween. Noa, der går i 2 klasse i Næsbyskolen ved Odense, syntes det er spændende at være med i konkurrencen hvor de skal tælle hvor mange spøgelser der er.  Det havde han ikke lige regnet med, siger han.

Det er Nørre Nebel Håndværker og Handelsstandsforening der har et samarbejde med Radio Klitholm om arrangementet i den tidligere Bank.

Der kommer radioudsendelser tirsdag og torsdag, men vi er her hver dag hele ugen. Det er frivillige fra Radioen, Carsten Christensen, Cecilie W Graversen og Jonna Strøm, der har lavet et stort stykke arbejde for at få lokalerne omdannet til en rigtig flot Halloween kulisse.

Også forretningerne havde pyntet op til Halloween, hvor der f.eks. i SuperBrugsen hang et stort spøgelse ved indgangen

 

Rundt om i byen kunne man møde forskellige håndværkere, men også spejderne, Brandbil og gamle traktor fra Museet i Nr. Nebel deltog denne søndag.

søndag 14 okt 2018 - Bjarne Buhl