Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Optimera i Nr Nebel

Nu også med isenkram afdeling

Foto Annika Brandt Bertelsen

Det er butikschef Annika Brandt Bertelsen, 42 år, som er den daglige leder af Optimera i Nr. Nebel, der med et stort smil viser os rundt i forretningen der nu er udvidet med også at have en isenkramafdeling, og der er også kunstige blomster i alle afskygninger. 

Foto Annika Brandt Bertelsen og Kirsten Beier 

Foto Annika Brandt Bertelsen i isenkram afdelingen 

Anika er uddannet farvehandler, men har overtaget ledelsen af de 10 medarbejdere der er i butikken og i tømmerhandlen.

Vi kan mærke at der er sket en omstrukturering og vi satser mere lokalt, det er ikke kun her i Nr. Nebel men på landsplan. Det er dejligt at vi nu får vores varer fra Grindsted og med egne chauffører, hvor det før var fra Ålborg med forskellige chauffører.

I det hele taget er det blevet mere lokalt bl.a. med isenkramafdelingen, men vi har også lavet en kaffe bar hvor kunderne frit kan vælge mellem mange forskellige kaffer. Hver onsdag er der gratis morgenbrød, vi kalder det ”onsdags snegl”.

Vi kan mærke at der er kommet gang i byggeriet, ikke kun professionel, men også private er begyndt at bygge mere, hvor gør det selv folket er i fuld sving.

 

tirsdag 23 okt 2018 - Bjarne Buhl