Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Ideen og Kiosken

Linda har (næsten) alt

Foto: Linda Thomsen i Kiosken

Når man kommer ind i de 2 butikker der ejes af Linda Thomsen, bliver man mødt med smil af personalet der betjener en. Det er Linda selv der denne smukke efterårslørdag formiddag er i Kiosken, mens det er salgsassistent Marianne Thomsen og EGU Elev Laura Lemming der står i Ideen.

I Kiosken fortæller Linda, at det nu er sæson nr. 33 hun er i gang med at skulle gøre klar til jul. Det er et hyggeligt stykke arbejde, og vi kan se udviklingen igennem tiden og det er lidt sjovt. Næste uge (uge 45) sender vi vores julekatalog ud til alle i området, og når folk så komme i butikken bliver de fortsat overrasket over hvor meget legetøj vi har i Ideen. Pakke kalender er kommet godt med igen, og der gives mange små pakker i den anledning og det er ikke ”kun” til børn, men også mange voksne er med på de små pakkekalendere.

Viceværten kurt

foto ovenfor vicevært Kurt henter pære

Mens vi står og taler kommer Kurt, der er vicevært, lige og henter en el pære som Linda også har, - ja Linda har ”alt” hvad man lige står og mangler. Det er lidt sjovt, siger Linda, for mange af mine kollegaer i byen henviser tit til os hvis de ikke selv har det. De siger gerne: Prøv hos Linda, og så kommer folk ind i butikken og spørger ” Er det dig der er Linda, jeg mangler lige….”

Butikkerne har også meget, kiosken, der også er med i kæden ”Nærkøb”, har lidt af alt: Mælk, brød, mel, sikringer, batterier, is, slik, lotto og tobaksvarer, pakkepost og tager gerne et ID foto, alt i kontorartikler og vi kunne blive ved.

I Butikken Ideen mangler der heller ikke noget og slet ikke hvis man skal bruge en gave til børn eller voksne. Der er en meget stor forretning i legetøj men også i strikkevarer og brugskunst samt hobby artikler.

Foto ovenfor Marianne Thomsen i en af legetøjs afdelingerne

Foto ovenfor Laura Lemming med Willow Tree

Foto ovenfor Marianne viser en kalender frem

Her kan man sagtens lige finde noget til pakkekalenderen eller købe en der er lavet forhånd som Marianne lige viser frem

Det giver nogle lange arbejdsdage, men jeg har et fantastisk personale til at hjælpe mig.

Kiosken (Nr. Nebel Minimarked) har uden for sæsonen åben fra kl. 7 til kl. 21 alle hverdage og en ½ time senere lørdag og søndag. Ideen følger byens åbningstider. KL. 10 – 17.30

Der er meget der skal passes

lørdag 3 nov 2018 - Bjarne Buhl