Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. NebelNørre Nebel SogneforeningBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Foto:

Dialogmøde på skolen

Om det nye kulturhus

Repræsentanter for brugerne af kulturhuset er blevet indbudt til et dialogmøde om at Kulturhuset skal nedlægges og at biblioteksafdelingen, mødefaciliteter og arkiv flyttes til Blåbjergskolen.

Der blev ikke talt om hvad det nye sted skal hedde, men af de papirer der var fremsendt, fremgik det at det skal være et såkaldt ”kombibibliotek ”

Peter Holm Lindgaard, der er Biblioteksleder, bød velkommen til de fremmødte og der var lagt en fast køreplan for aftens forløb.

Der var spørgsmål om hvorvidt det overhovedet skulle flyttes og hvad der så skulle ske, og hvad med ungdomsklubben, men her henviste Peter Holm Lindgaard til at der er taget en politisk beslutning og til de mange spørgsmål henviste han til politikkerne i Varde kommune, han mente at det var vigtigt for brugerne at komme med input til det nye kombibibliotek.

Hele denne proces blev bistået af Vibeke Bundgård der er Teamleder i Læring, Uddannelse og Digitalisering og Administration, Infrastruktur og Logistik på Varde Bibliotek.

Der var gruppearbejde hvor der kom rigtig mange gode forslag til de ledende medarbejdere i Varde kommune om et fremtidig ”Kulturhus”. Grupperne fremlagde deres ønsker om fremtidig brug af huset på en planche:

Børn leg og læring, Ældresagen, Lokaler og faciliteter, Forebyggelse og udstilling, åbningstider og ungdomsklubben.

onsdag 12 dec 2018 - Bjarne Buhl