Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Juleoptog i Nr Nebel Foto:

Flot juleoptog i Nr Nebel

Mange var mødt op

Sne blev det ikke til, selv om kulden godt kunne indbyde til det, men folk var klædt godt på og stemningen var god. Flagene var hejst i dagens anledning til det traditionelle juleoptog i Nr. Nebel i dag.

Også i den tidligere bank var der mulighed for at få ristede mandler og mange havde lige lagt en tur ind for at se de mange flotte ting ”Hobby folkene” havde stillet frem i den flotteste opstilling.

For dem der deltog i optoget, havde Nr. Nebel håndværker og handelsstandsforening sørget for at der var en lille pengepræmie til alle da det ofte er forbundet med udgifter at deltage og det vil de gerne støtte.

Der blev også kåret en vinder, anden og tredjeplads hvor vinderen fik 1500 kr. og 2 fik 1000 og 3 fik 700 kr.

  1. Vadgårdsvej
  2. Kærnvej
  3. Hennebjerg Junior

Flotte var de alle og det var tydelig at der var lagt et stort stykke arbejde i det fra alle. Der var plads til sjove indslag som ”Banditter i habitter” og en knallert skolevogn med nisser, gående pakker og mange andre. Det var gennemgående en god og hyggelig traditionsrig dag i Nørre Nebel.

søndag 16 dec 2018 - Bjarne Buhl