Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Lasse Agger Ravnholt, Sigfred Kyhn og Hanne Ravnholt Kristensen Foto: Buhl

Tankstation skifter navn

Shell kommer til Nr. Nebel


Foto: Her kommer Shell Express

Der er rundstykker og kaffe i dag, og der er mulighed for at få sig et Shell kort til de nye standere. Der er også enkelte der kommer ind i butikken, men her en lørdag er det tydeligt, at der er skiftedag i sommerhusene, da køen mest består af tyskere der er på vej hjem denne formiddag. Nogle holder helt ud på vejen for lige at få tanket op.

Det nu snart tidligere Statoil i Nørre Nebel bliver fra årsskiftet lavet om til Shell Express, og der skal bygges om i uge 2, så vi lukker fra den 7. januar hvor hele ombygningen skal foregå, siger indehaveren Hanne Ravnholt Kristensen, der i dagens anledning har fået hjælp af sønnerne Lasse Agger Ravnholt og Sigfred Kyhn, ja det er et helt familieforetagende i dagens anledning.

 
Foto: Indehaveren Hanne Ravnholt Kristensen i den ny uniform

Hanne ser meget frem til at renoveringen er overstået og de nye standere kommer op. Det bliver V-Power i standerne og man kan betale med sit Shell kort.  Min kontrakt med Statoil udløb her til årsskiftet og så lavede jeg en ny med Shell, og det er spændende og godt at vi lige får frisket op her på stationen.

Inde i kiosken beholder de sortimentet som det er i dag. Vi har jo mange kioskvarer, men selvfølgelig også bil produkter, og du kan også købe dig en kop kaffe.

Selve vaskehallen forbliver som den er nu.

Vores åbningstider bliver som de er nu i kiosken, og benzin/diesel kan man købe med kort hele døgnet.

lørdag 29 dec 2018 - Bjarne Buhl