Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Stine Bruun Nielsen og Line Matras Foto: Bjarne Buhl

Huset Pauli

Forretningsoverdragelse

Signe Bruun Nielsen og line Matras havde inviteret til reception for at markere overdragelsen af forretningen Huset Pauli og hele huset med lejligheder i.

Det er Line Matras der har overtaget forretningen pr. 1. januar 2019. Hun er et kendt ansigt i området og har gået i Nr Nebel skole (Blåbjerg skolen) Efter endt skolegang var hun i lære ved Frøkjærs blomster i byen hvor hun var i alt i 12 år. Hun har arbejdet 5 år ved Nordlaks og har hele sin familie i Lydum.

Ægtefælden Kim og børnene Liva 12 år, Vibe 10 år og Sigurd på 8 år var selvfølgelig alle med til den store dag.

Indtil videre beholder Line hele udvalget der er i forretningen i dag. Det vil sige dametøj i alle størrelser, også ekstra store modeller XXL, og helt ned til for tidligt fødte spædbørn. Også udvalget at tee og kaffe fortsætter, hvilket mange kunder glæde sig over.

Det er ikke ”kun” forretningen Line har overtaget, men hele huset med 2 lejligheder og de er begge lejet ud, den ene fra midten af februar, så det er dejligt, siger en glad Line der har travlt med alle de mange gratulanter der er kommet i dagens anledning.

Stine, der forlader forretningen, fortsætter sit arbejde på deltid i receptionen ved Varde kommune.

søndag 20 jan 2019 - Bjarne Buhl