Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Bredgade 28 her komme Kaffekoppen og salg af billetter til Skinnecyklerne siger Indehaver Susanne Nielsen Foto: B.Buhl

Ny Cafe i Nr. Nebel

Kaffekoppen åbner den 7. april for salg af billetter til Skinnecykler

Åbningen af Kaffekoppen kommer senere, men vi sælger billetter til Skinnecyklerne fra søndag den 7.04. på adressen Bredgade 28, Nørre Nebel

Foto: Susanne Nielsen

Alt i Is, alt i Kaffe og alt i Bagels

Og selvfølgelig serverer vi tee med mere

Ved siden af Grossisten hvor Susanne Nielsen har arbejdet i 10 år åbner hun en ny Cafe under navnet Kaffekoppen der er beliggende Bredgade 28 som hun har købt til formålet.

Døren i Kaffekoppen er tildækket med papir der er dekoreret med, at ”her åbner Kaffekoppen”. Der arbejdes nemlig indenfor på højtryk for at få alle forhold helt på plads og det er jo de sanitære ting der tager tid, siger Susanne der også har fået datteren Stine Svane Heltoft med i Kaffekoppen. Stine Svane Heltoft arbejder ved hjemmeplejen i Tarm, men ville gerne prøve noget nyt og er med lige fra starten af Kaffekoppen.

Vi glæder os sådan til at få det hele indrettet, når håndværkerne er færdige.  Hen på sommeren regner vi med at få indrette en rigtig flot gårdhave med blomster træer og en overdækket terrasse, men gårdhaven kommer ikke med i første omgang ved åbningen.

Jeg mener, at der er et behov for Kaffekoppen og nøgleordet må være at vi har et godt samarbejde med flere, selvfølgelig Grossisten, men vi har også lidt nøgleudlevering for Sol og Strand og så bliver det os der skal sælge billetter for Skinnecyklerne i Nørre Nebel.

Skinnecyklerne skulle bruge et nyt salgssted da Statoil blev omdannet og til Shell og butikken derfor lukkede. Det bliver en rigtig spændende udfordring for vores nye cafe.

Kaffekoppen holder åbent

Mandag til fredag kl. 8 – 19 i sæsonen

Lørdag og søndag samt helligdage 9.00 – 16.00

I weekenden er der Brunch kl. 9 – 13.00

Søndag den 7. april bliver der åbnet for billetsalg til Skinnecykler siger Susanne Nielsen og senere kommer der annonce om selve åbningen af Kaffekoppen og det glæder vi os til.

tirsdag 19 mar 2019 - Bjarne Buhl
Vist: 2127 gange