Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Kulturhuset Nr. Nebel Foto: Pr

Fremtidens Skole og Kulturhus i Nr. Nebel

Møde indbydelse

Redaktionen er blevet opfordret til at offentliggøre dette

red.

 

Kære alle,

I inviteres hermed til kick-off møde vedrørende Fremtidens Skole og Kulturhus i Nr. Nebel tirsdag d. 30. april kl. 17.00 med forventet afslutning kl. 19.00. Mødet finder sted på Nr. Nebel Skole, Sønder Allé 18, 6830 Nr. Nebel.

 

På mødet vil de overordnede rammer for projektet herunder den politiske beslutning og den kommende interessentinddragelsesproces præsenteres.

Til mødet vil I få mulighed for at tilmelde jer en arbejdsgruppe, der skal være med til at definere indholdet i inddragelsesprocessen, hvor vi arbejder videre med de input vi modtog fra nogle af jer ved et dialogmøde i december 2018. Inddragelsesprocessen forsætter derfor arbejdet med at tydeliggøre brugernes og dermed jeres ønsker og behov for et nyt Kulturhus og Bibliotek.
Der er ikke truffet endelig beslutning om Kulturhusets overflytning til skolen.

 

I bedes tilmelde jer mødet på følgende link: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=5JZNQNC5L11K senest 23. april 2019.

 

I skal være meget velkommen til at sende invitationen videre i jeres netværk.

 

Vel mødt.

 

På vegne af,

Karen Mortensen, Skolechef og Karsten Rimmer, Kultur- og Fritidschef

Med venlig hilsen

Signe Søndergaard Jørgensen
Konsulent


Politik, Analyse og Digitalisering
Direkte   79 94 68 32
Mail        sigj@varde.dk

Bytoften 2, 6800 Varde
www.vardekommune.dk

onsdag 10 apr 2019 - Bjarne Buhl